The Ottawa School of Art creates and donates non-perishable sculpture

The Ottawa School of Art creates and donates non-perishable sculpture
Sculpture (food items) to be donated to the Ottawa Food Bank

fooddrive

From May 9th to May 23rd the Ottawa School of Art Children and Teens Program invites all students in all programs (General, Children & Teens, Diploma), their families, the artist-instructors and staff of the OSA to donate food items (see suggestions below). The food items will be used by students in the Children’s Program to create one or more sculpture-installation pieces that will be unveiled during the opening of our annual exhibition:

A FEAST FOR THE EYES | Saturday May 30th 2015.

The food items collected will then be delivered to the Ottawa Food Bank.

To help us create the food-themed installation please consider donating any of the following: Canned fish, meat & stews; Canned vegetables & fruit; Cereal (whole grains); Dry pasta & sauces; Juice boxes or cans (not frozen); Legumes canned or dried; Peanut butter; Rice (boxes); Canned soups.

Donations can be dropped off in the school’s lobby Before May 23rd.

………………………………………………………………………………………………………….

Du 9 au 23 mai le Programme pour Enfants et Adolescents de l’École d’art d’Ottawa invite tous les élèves de tous les programmes (Général, Enfants & Adolescents, Diplôme), leurs familles, les artistes-enseignants-enseignantes et le personnel de l’ÉAO à faire un don de produits alimentaires (voir suggestions). Les dons recueillis seront assemblés par les élèves du Programme pour Enfants pour produire une ou plusieurs installations sculpturales qui seront dévoilées lors du vernissage de notre exposition annuelle :

UN FESTIN POUR LES YEUX | samedi le 30 mai 2015.

Les produits alimentaires seront ensuite remis à La Banque d’Alimentation d’Ottawa.

Pour nous aider à monter notre installation s.v.p. faire un don des produits alimentaires suivants : Poisson, viande & ragoûts en boîte; Légumes & fruits en boîte; Céréales (grains entiers); Pâtes sèches & sauces; Jus en boîte (pas congelé); Légumineuses en boîte ou sèches; Beurre d’arachide; Riz (en boîte); Soupes en boîte.

Les dons peuvent être déposés dans le vestibule de l’école avant le 23 Mai.

-30-